Page 16 - RAK-BOLEZEN ZANIKANJA NAŠEGA BOŽANSKEGA POREKLA?
P. 16

krvi. Odgovor: Vedno se je treba vprašati ali gre za zdravila, ki slabijo toplotno organizacijo telesa. Sredstva, ki znižujejo temperatur, sredstva, ki jih jemljejo proti vnetnim procesom, tudi vsa cepljenja, ki preprečujejo, da se razvijejo vročine, so taka. Vsekakor lahko kombiniramo zdravljenje z belo omelo. Belo omelo dajemo tudi paralelno s kemoterapijo, tudi po obsevanju, hormonski terapiji, tudi k terapiji antiteles.
Vprašanje: Ali je s kemoterapijo in belo omelo možna ozdravitev, če ne pride tudi do popolne preobrazbe človeka? Kaj je treba narediti na materialni ravni za duhovno ozdravitev? Odgovor: Ozdravljenje vsebuje vedno tudi preobrazbo zavesti. Del resničnega ozdravljenja je vedno tudi preobrazba zavesti. Srečujem pa tudi ljudi, ki so dobili samo kemoterapijo in ostanejo brez tumorja, četudi imam občutek, da se niso ukvarjali niti s svojo boleznijo niti s svojim življenjem, s kemoterapijo, ki je kontrolirano zastrupljanje, in človeka postavi v neke vrste situacijo smrti, pa so ta občutek smrti doživljali. To doživetje bližine smrti lahko človeka spremeni. Seveda je to čisto individualna stvar. So ljudje, ki ob pojavu raka vse spremenijo in kljub temu umrejo, so ljudje, ki ne storijo nič in še dolgo živijo.
Vprašanje:Do kdaj se z belo omelo še lahko pomaga? Odgovor: Vedno.
Vprašanje: In če so zdravniki včeraj rekli, da ne morejo pomagati več?Odgovor:Če se odločite, da boste sedaj zdravili z belo omelo, naj spremlja odločitev tudi misel, ki bi jo pred mojim odhodom še enkrat postavil pred vas.
Pri bolezni tumorja je celica preveč močno povezana s telesom. Jaz se identificira z zunanjim telesom in ne z svojim duhovnim bitjem. Za dušo in za človeški Jaz je to zelo velika nevarnost. Gre na nek način za situacijo zadušitve. Predstavljajte si moderne duše v le materialističnem razumevanju sveta. Če bi to tako ostalo, se duša ne more razvijati naprej. Stopila bi se, zvarila bi se s temi zemeljskimi silami. In kaj naredijo dobri bogovi? Pošljejo nam raka. V resnici je to poskus ozdravljenja za dušo,


   13   14   15   16   17