Page 2 - NAŠE KULTURNE RASTLINE SO KOT NAŠI OTROCI
P. 2

odgovoren. Človeku je vse, kar je potrebno, da bi vlogo gospodarja lahko opravljal, tudi že dano. Talente mora le izkopati. Pomoč iz duhovnega sveta usiha tudi zato.
Kar se mora ni težko. Vedenja na materialnost omejene znanosti pa za razumevanje stiske ne zadoščajo. Razumeti pomaga šele znanost, ki odstira nemerljivo, ki pomaga razumeti, da je napočil čas za preseganje sebe in nesebično aktivno ljubezen.
Nalog, ki čakajo na prebujenega človeka ne moramo iskati drugod. Vsakodnevni problemi nam skrb za našo zemljo in ostanek naših kulturnih rastlin kot danes morda tudi najpomembnejšo nalogo polagajo v roke.
Pomoč rastlinam, ki presega biološko-dinamične mere Nenavadne vremenske razmere, preobilje padavin, obdobja vročine in suše, z umazanijo atmosfere, avionov in satelitov zastrt in s sevanji moten dotok energij kozmosa so za rastline izziv, ki ga komaj še zmorejo. Delo v skladu s kozmičnimi ritmi in biološko-dinamični preparati krepijo zdravje rastlin. Pogosto pa je potrebno še več.
Škropljenje s čaji: čaj iz velike pekoče koprive krepi zdravje rastlin čaj iz rmana spodbuja boljšo in stabilno rast čaj iz prave kamilice za zaščito rastlin čaj iz regratovih cvetov zmanjšuje kislost zemlječaj iz njivske preslice pomaga proti glivičnim boleznim zaradi obilnih padavin, kot zdravilo pri čebulji muhi, pri gnilobi listov na paradižniku ali krompirju, kot mera proti cvetni moniliji na sadnem drevju vsi navedeni čaji v razmaku enega dne so pomoč rastlinam, ki jih poškoduje toča
Posipanje s kameno moko pomaga pri pojavu bolhačev Pelinov čaj ali kalijevo milo pomaga pri gosenicah kapusovega belina na zelju Homeopatsko škropivo iz pepela škodljivcev v osmi D potenci pomaga proti koloradskemu hrošču, polžem ali varoi, bramorjem ali voluharjem...
In še: rastline potrebujejo vašo pozornost, ljubezen in hvaležnost.


   1   2   3