Page 14 - RITMI-MARIO MAYRHOFER
P. 14

ste dobili malo občutka za slike, ki sem jih pokazal in za to, kaj vse lahko pokažejo, če je nekdo bolan. Te stvari postanejo sčasoma problematične in vodijo v bolezen. Na Finskem je bila letalska družba, ki je opazila, da imajo piloti več raka na koži kot drugi ljudje. Razmišljali so, da se piloti, ki jih v Helsinkih zaposlijo, v Afriki, kjer čakajo na povratek sončijo, da jih nevajene opeče sonce in dobijo na rokah maligni melanom, raka. Toda ta misel je bila napačna. Razlog je bil drug. Raziskave so leta 2000 pokazale, da imajo več raka piloti, ki letajo na liniji vzhod – zahod, in ne tisti, na linijah sever - jug. Razlog raka je v stalnem zamikanju ritma dneva. Raziskovalci so ugotovili, da je vsako motenje ritmov zdravju škodljivo. Mi smo imeli kongres v Gradcu. Znanstveniki celega sveta so bili na tem kongresu enotnega mnenja, da je motenje časovnih ritmov razlog za pojav raka. Tako na primer je pojav raka na dojki pogostejši pri nočni službi. Po sedmih letih dobijo žene, ki pogosto ponoči delajo sedemdeset procentov večjo možnost za pojav raka na prsih. Razlog so porušeni ritmi.
Na vprašanje: V Sloveniji pošiljamo srednješolce v najobčutljivejši starosti v šolo en teden dopoldne in en teden popoldne. En teden se prilagajajo na novi ritem. Nato se morajo ponovno prilagajati. To je zelo slabo. Vsi starši bi se morali temu upreti. Tak ritem obiskovanja šole je skregan s fiziologijo človeka.
To so slike človeka, ki je imel raka. V štiriindvajseturnem posnetku najdemo pri njem komaj kakšen ritem. Primerjajte v mislih to s sliko štirinajstletnega fanta, kako lepo so bili pri njem vidni ritmi. Čim bolj se razvija rak z metastazami, tem bolj izginjajo ritmi. V zadnji sliki pred smrtjo ritmov ni.
Na vprašanje: Ali so to posnetki EKGja alii EEG-ja? Gre za posnetke štiriindvajseturnega EKGja na specialnem aparatu. Zdaj pa poglejte kaj izboljša bela omela, antropozofsko zdravilo proti raku. To je zdravilo, ki človeku zelo izboljša ritme. S tem finim merjenjem se to odlično vidi. Imamo še dodaten posnetek primera, kjer je vročina povzročila, da je prišlo do ritmov. Učinek je zelo dober. Vprašati se moramo, kako lahko ritem spodbujamo


   12   13   14   15   16