Page 1 - LOTIMO SE DELA
P. 1

LOTIMO SE DELA
Pomlad bo. Ali je mogoče, da je stvar z življenjem, in z zdravja polno hrano taka, kot smo prebirali? Sonce prinaša več svetlobe in več toplote. To sta dve merljivi kozmični energiji, odvisni od ritma gibanja Zemlje. Ko ju dobimo več, ozeleni trata, iz zemlje prikukajo zvončki, trobentice, trajnice, drevje se razcveta in razvija liste. Zemlja izdihuje.
»Znanstveno ugotovljeno je, da gradi korenine eter življenja, stebla in liste kemični eter, cvetove svetlobni eter in plodove toplotni eter.»
Če hočemo, da rastline vgradijo v tisti del, ki nam služi kot hrana čimveč energij, moramo za delo odbirati dneve, ko so energije za tisti del na razpolago. Po Soncu, Luni in zvezdah tega sami ne bomo ugotovili. Poglejmo v Setveni priročnik z astronomskimi podatki. Kdaj priteka na Zemljo več etra življenja, ki gradi korenine, kdaj več kemičnega, svetlobnega ali toplotnega etra za liste, cvet in plodove?
Odprimo mesec marec. V prvi koloni je naveden datum, v drugi dan v tednu, v tretji koloni, nad katero je zapisano »Luna pred ozvezdjem«, so navpično nanizani astronomski znaki ozvezdij zodiaka, kot si v zodiakalnem krogu sledijo: 1.3. znak za ozvezdje Strelca. 4.3. znak Kozoroga, 6.3. znak Vodnarja. Luna potuje glede na širino delovanja, skozi posamezno ozvezdje 2 do 4 dni.
Od 1. do 3. marca potuje pred ozvezdjem Strelca. Ta je vir toplotnega etra, ki ga Luna, ko se premika v njegovem polju, pošilja na Zemljo. Toplotni eter gradi plodove. Če izberemo 2. ali 3. marec za posevke plodovk kot paradižnik, papriko, grah ali jara žita, bodo rastline dobile iz kozmosa obilno energijsko doto za zdravo rast in dober pridelek. Ne korenin, ne listov, ne cvetov, temveč plodov.
4.3. potuje Luna pred ozvezdjem Kozoroga in v njegovi službi


   1   2   3