Page 2 - ČAS JE ZA IZDELOVANJE PREPARATA GNOJ IZ ROGA
P. 2

zemlji. Srkajo energije življenja iz okolja, jih urejajo in sevajo spet v okolje. Približno do pomladanskega enakonočja so rogovi v zemlji zakopani. Ko jih izkopljemo, je kravjek, preobražen v humus, nabito poln energij življenja. Ko ga zmešamo v vodi in škropimo zemljo, deluje na rastline kot koncentrirana gnojilna energija. Za 1 ha zadošča že 12 dag preparata. S tako oskrbo spodbujene rastline naredijo veliko in globoke korenine in se dobro povežejo s silami Zemlje. Bolje najdejo primerna hranila, bolj so odporne v primeru suše.
Toda ne le to.
Steiner je svet energij jasno videl in pove, da lebdijo energije podsončnih planetov v določenih nivojih nad površjem Zemlje, energije nadsončnih planetov pa v določenih globinah Zemlje. Prve usvaja rastlina preko svojih listov in stebel – če v to višino seže, druge s svojimi koreninami, če sežejo v to globino. V zemlji najde rastlina tik pod površjem Zemlje energije Sonca, malo globje energije Marsa, še globje energije Jupitra, nato energije Saturna. Tik nad zemljo najdejo listi in stebla energije Lune, višje energije Merkurja, nato energije Venere, še višje ponovno energije Sonca.
Če si ozavestimo naše moderno kmetijstvo, ki si šteje v dosežek, da je znižalo višino stebel pri žitih in pri sadju višino dreves, se zavemo fatalnih posledic teh »dosežkov«. Mineralno gnojene rastline naredijo plitke korenine, ki do energij zdravja ne sežejo, nizka rast nad zemljo, ne omogoča doseganja za dobro kaljivost potrebnih reproduktivnih energij.
Če zemljo škropimo s preparatom gnoj iz roga je drugače: rastline sfere energij zdravja dosežejo zlahka. Ostanejo zdrave in oznako zdrava hana tudi res zaslužijo. Več v brošuri PREPARATI, ki jo lahko naročite na tel. 01 7540743.


   1   2