Page 99 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 99

d kovine pričakujemo določeno gostoto in z sedmih različnih planetarnih sil. Kako naj si  "Če lahko deluje Sonce na neko določeno udi drugi planeti, nastane zlato. Če lahko  sam, nastane svinec, pri Luni nastane uje sam, nastane živo srebro, pri Marsu  vplivov nastane baker."
ico: zlato na vrh, pod njim baker, na drugi , na drugo stran živega srebra kositer in kot ni svinec. Obenem imamo planete: Sonce , Merkur za živo srebro, za kositer je Jupiter, imo o delovanju moči planetov na naravo, lujejo na žival in človeka, nastanejo notranji u deluje zlato tako, da nastane srce. ledvici, Mars naredi žolč, Merkur pljuča, em, moške in ženske spolne organe. Potem turn pa oblikuje vranico.
ejo različne kovine. Delujejo tudi na živalski otranji organi: srce, pljuča, jetra, ledvici, pitra lahko nadomeščamo s kositrom. V oči na Zemlji. Če hočemo uporabiti sile ezentanta Sonca – namreč zlato. Za ledvici nta Venere baker, za žolč zemeljskega er; za pljuča živo srebro, za spolne organe mo energije, kot jih kozmos pošilja na
49


   97   98   99   100   101