Page 95 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 95

emne pokrajine. Voda vsebuje ogljikovo o podzemne jame in soteske. Ob vznožju ja na dan. Tam pride v stik s sončno toploto  iz nje izloči. Ni tako, da je kalcij v vodi takrat kova kislina izpari. In v trenutku, ko ogljikova raviti imamo s stalnim gibanjem: menjavo vanja iz vode na kopnem. Gre za stalni  na novo v naravi.
ekaj, kar ima podobnost s presnovo. Zaradi  temveč pretvorbi v človeku. Po 1. svetovni labe, so prišli učitelji k Rudolfu Steinerju in se . Rudolf Steiner jim je priporočil preparat radnjo številka 2. To je zelo zanimiv v, ki je narejen iz morske vode. Žival ga ohišju. Da lahko ohrani svoje telo mehko in hno izločati. Tak kalcij, ki je šel skozi žival, je gosto priporočal kalcij iz ostrigarjev. Ne  v periferijo človeka. Izgradnja zob je z  V naših zobeh je kalcij, tako kot tudi v vseh arbonat kot tudi Calcium phosphoricum, to so votle, je pomembnejši kalcijev karbonat, , v sklepih, je odločilen fosfor, vtisnjen v eparat Apatit. Apatit je duo: kalcij in fosfor.  za katerega je Steiner rekel, da učinkuje ega telesa. To so pomembni kalcijevi Calcium fluoratum, zveza kalcija in fluora, b. Če sklenina na zobeh ni dobro boljša, ta proces spodbudi.
 kalcij pri izgradnji ni pomemben samo za čil za otroke, ki so bili slabo hranjeni. V fazi, t na splošno podpira sile izgradnje. Tudi pri ilka 1 in številka 2 lahko pomagamo. nuje Terusit. To je preparat iz svinca, svinčev i. Sile svinca, ne svinec kot substanca, ovanjem kosti. Ker nimamo časa, drugih __________________________________________
__________________________________________
47


   93   94   95   96   97