Page 92 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 92

ob katero je udarjal s preparatom. Pri temna ta način spremenila iz težje v lahkotne_______________________________________Mineralna zdravila: o nasprotju________________________________________Sedaj pa o mineralnih zdravilih. Rad bi oppri mineralih; na temeljno nasprotje med zvezi s kremenom rekel nekaj veličastnegZemlje za kozmos." Da lahko Zemlja vplivezahvaliti kremenastim substancam. To je človek v glavi, je pri Zemlji kremen. To je ktemi mnogimi minerali, ki jih ravno kremerazlične energije iz kozmosa, ki jih zazna. Zmineral v kozmos. Če se vprašamo, kje sonajdemo v čutni naravi človeka.
Vsa čutila ustrezajo določenim kremenovza oči, pravi mineral krizolit. Oniks, ahatniustreza ušesu. Jaspis in topaz sta za voh inteh zdravil ne delamo oziroma jih malo upogosto. Seveda so te kremenaste substabi moglo sprejeti. Nujno je potrebno, da jpotenciranjem. Ker sodijo k zgornjemu člopotence; preparate izdelujemo v D20 doposamezna čutila, temveč tudi za čut, kinjeno zdravljenje je na poseben način prstrele.
Nasprotje tega kremenastega elementa so posebnost. Kremena je približno polovsamo 7 odstotkov. Kljub temu najdemo vzunanjosti je njihova oblika nekaj popolnokalcijeve gore na eni strani dvigujejo počjo človek gleda s sprednje strani, si lahko gre k nasprotni strani, je pot zložna. Ko prV nasprotju s tem so prakamenine povsezelene, gozd je na kremenastih gorah bodrugi strani najdemo na kalcijevih kamenje odnos kalcijeve kamenine z vodo drugMedtem ko kremen vodo zadržuje, jo kaloblikuje podzemne votline. V Sloveniji ima


   90   91   92   93   94