Page 85 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 85

vanjem govora, kar je popolnoma neznano. dpira siceršnje zdravljenje. Potrebujemo  potrebujemo umetnostnega terapevta, ki  Seveda pa je vse to težje če mora pacient ila,. Kot vse drugo je potrebno, da ljudje, take pripravljenosti ne gre.
o. Upajmo, da bo dovolj zainteresiranih datnega šolanja bo odvisno, ali boste imeli fskimi pristopi. Verjemimo, da ima prihodnost niji še nimate možnosti antropozofskega kateri so taki zdravniki, ni daleč. Kdor res kega zdravnika pride. Avstrijska zdravniška a in zdravnik, ki se je tako izobrazil, ki je i samostojno dela na tem področju, ki uge antropozofske možnosti zdravljenja, fski zdravnik«. V Avstriji je do sedaj šele  izobraževanje takega zdravnika?
, ki se začenjajo vsako leto na novo, mislim, a. Seminarji so ponavadi za vikende. Težave i Švici je veliko možnosti dodatnega ne stane veliko, vedno pa je mogoče __________________________________________
__________________________________________
vinskih zdravilih, in o zdravilih, ki jih dobimo iz prej.
tane zdravilo za človeka? Če opazujemo in živali, kje najdemo več vitalnosti? Katero stlina. Zakaj? Rastlina dela nekaj, kar č da jo lahko porežemo. Če bi mislili da bo rastlina, če ji nekaj odrežemo, bolj e želimo rastlino spodbuditi k močnejši rasti, . Če porežemo lase, rastejo naprej. Če jih č. Vidimo, da se živo drugače obnaša kot tane manj, je manj. Če pa želim življenje močnejšo vitalnostjo. To, da potem močneje lnosti, kot jo pri živali ne najdemo več.
42


   83   84   85   86   87