Page 83 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 83

te z modro, vas modra pritegne. Modrino imate površino, ki je pol modra pol rdeča, čo umikate, modri pa bi sledili. Povsem jasno a, boste delali z rdečo barvo, če želite iriti, boste uporabljali modro. Rudolf Steiner  in rdečo svetlobo. Pacienta so pripeljali v dra svetloba. Na ta način lahko učinkujemo , ki človeka pusti pri miru, ga ne napade ali lena barva nas ne odbija in ne priteguje, meno. Rumena nas spodbuja, nas poziva, iji sta polarni, nasprotujoči si. Če mešate o.
erapija z barvami, s tem da pacienta uporabljati eno ali drugo barvo čisto po tijo delo z barvami kot nekaj ekstremno koč soočajo s svojo boleznijo. Če se  z barvami, je jasno, da duševnost.
Lahko bi rekli: tudi glasba zagotovo r je rekel bolj točno: "Če človek sliši glasbo, udovita stvar. Glasba ne doseže samo duše, pi. Elementi glasbe so melodije, ki ekako obrača na pretvorbo, in harmonija, obrača na sredino, ritmični sistem človeka. no opredelimo glede na področja v eški "jaz"? V glasbi "jaz" posega v duševnost, duševnosti. Oblikovanje govora je nekaj, kar jaza".
ujeni, boste lahko doživeli, da se težko  pijan, pri katerem je njegov "jaz" zrahljan, di težji bolnik, ne more več dobro oblikovati nje v posameznih glasovih govora, je čisto i tega z govorjenjem lahko negujemo lasnikov, soglasnikov. Z določenimi verzi a. Ritem, kot je hoja "kratko, kratko, dolgo", asi, kratko, počasi, kratko", potem ta umirja. olgo" – s tem aktivnost še bolj spodbujamo, e. In potem obstaja še t.im. amphibracchus segamo izravnavo.
41


   81   82   83   84   85