Page 71 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 71

som, ki je njegov najstarejši člen. Za Zemljo fizičnim telesom; toda tudi to traja med voj zasledujemo skozi različne stopnje.
vo vnese poseben impulz "jaza" s tem, ko je azvoj možganov. V zvezi s tem omenjam osebno sposobnost razmišljanja z možgani. . Najbolj značilna stopnja je novejši čas. ega, da je človek šele z novejšim časom dnji vek so človeka vodili bogovi. Šele v ostojnost. Pomemben je razvoj duše zavesti, estno sooča. Danes pa smo nedvomno na  človek stoji kot eremit v kozmosu brez ot s prepadi ločeni. To je stanje, ki je za to stanje moramo premostiti. Ta osamljenost, icer bomo izgubili vsak odnos. Da bomo as dosežejo sile prihodnosti. Te naj bi i se imenuje slovanska, ko naj bratstvo  bo stanje, kot ga je označil Rudolf Steiner, okler bo videl drugega trpeti. Si eštva bi to bil. Če si nekoliko ozavestimo, kaj akšne težave si delamo – in v dva tisoč letih je stoji pred nami kot zahteva, kot naloga. da je njegova naloga razvijati interes do mo to osamljenost lahko premagali. To je zdravnik. Kolikor vem iz svojega dolgega . Obstajajo antropozofski pristopi in tudi redi proti levkemiji. Zagotovo pa levkemija a lahko trdi, da je zanjo vedno obvladljiva.
 z dihanjem, s pljuči. Do drugega leta je Ugotovili so, da nima encima za razgradnjo ov, ima dieto in stanje je boljše. Ali je o jedla antibiotikov?
eliko naredilo. Vedno nam mora biti jasno, tmični sistem je resnično zdravnik v človeku. den od polov nekako spravi srednji, ritmični er doma zdravje, toda zgornji ali spodnji del n. Če je v ospredju vnetje, potem je razlog imeru je treba zdraviti presnovo. ali z rastlinskimi strupi. To si mora ogledati
35


   69   70   71   72   73