Page 67 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 67


blematična stvar. Bolezen in njeno iv. Pri določenih cepljenjih, ne pri vseh, je živi glede na to, ali je cepljenje aktivno ali jo bakterije, je boljše, saj se mora človek pljenje ne ustreza individualni potrebi utek soočamo z neko situacijo. ali s to temo in v javnosti uveljavljali svoja nizaciji so skušali mnenje spremeniti. Težava nje proti vsemu in vedno nepotrebno. mera razmisliti, v kakšni meri se prepušča or je potrebno vključiti starše. Zdravniki in  ali ne.
o lažje. Družino je mogoče poznal že amo nekega otroka, brate in sestre in je ko nevarna utegne biti določena situacija , ki otroka sploh ne pozna vprašamo, ali je cepljenje potrebno že zato, da ne bi bil osti, če se karkoli zgodi. To pa ni idealno. o zavarovati.
ičnih preparatih:
 po čisto določenih procesih, ki jih v farmaciji  substanc silam zime, zakopavanje v zemljo. ave. Za izdelovanje zdravil tega Rudolf ijo zelo jasno povedal, je delati s procesi  segrevanjem, sušenjem, vse to je omenjal.  pozimi v naši farmaciji ne srečamo. lezov sulfat je pozimi izkristaliziral in uporabil  njegova lastna iniciativa.
ku:
hu. Proces pretvorbe proizvaja toploto in  vnetjem, je seveda treba proti temu nekaj ve že nekakšen lažji proces vnetja. To sodi v ezen, če postane glava vroča. Termometra , ima zagotovo vročino. V glavo sodi hlad.
ek svoj "jaz"?
krat. To vidimo že na tem, da majhen otrok ke, v katerih na poseben način ali ". Rojstvo je samo prvi korak. Od Rudolfa
33


   65   66   67   68   69