Page 34 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 34

zbolevajo. To je zato, ker telesu niso dovoskuša tako bolezen vedno znova ponovitpreživi, da jo sam premaga. Poskus prepČe ljudje mislijo, da so vzrok bolezni virusi uničiti. Kaj pa s tem naredijo? Organizmukrepi. To organizem v resničnosti oslabi. Pnikoli za to, da skušamo neko bolezen zaskušamo izkoreniniti. Potrebno je priznati, osebni usodi človeka je bolezen izziv, da več moči in zdravja. Odprave simptomovozdravitev.
 _______________________________________Z blokiranjem bolezni človeka n________________________________________Značilno za medicino današnjega časa jspreminjanje, blokiranje simptomov. Že imnekaj preprečimo, blokiramo: lahko zvišapovišamo ali znižamo sposobnost strjevanlahko manipuliramo z organizmom. Todase zgodi, če nekdo preneha jemati sredspotem zdrav? Sploh ne. Njegov krvni tlakjemal zdravila, ni prišlo do zdravilnih procneha jemati sredstvo proti visokemu tlakuozdravitev.
Že v prejšnji časih so menili, da je človek oLatinsko so to imenovali restitutio in integje bilo pred pojavom bolezni. Tudi to ni čiozdravitvijo ne dosežemo prejšnjega zdrapremagamo, pridemo do novega zdravjokrepili smo naš imunski sistem. In na čemgripo, nismo več sprejemljivi za to isto bollahko vse okoli nas, mi pa smo imuni. Ta borganizem je močnejši, ker je to bolezen To lahko opažamo tudi pri zdravljenju ranje to pravzaprav preobilna ozdravitev, kaveč pretrgati. To velja tudi za zlom kosti. Kmočnejša, kot je bila prej, in se tam ne bo________________________________________


   32   33   34   35   36