Page 20 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 20

pretvorba in okončine, srednji sistem človcirkulacija krvi in dihanje. Po teh treh prinzgornjim človekom, med živčevjem in čuokončinami. Kaj na človeku lahko opazuimamo mir; trdo lobanjo, hladno, nekakočloveku, v delu za presnovo in okončine.presnovi, tudi ko spimo, ni miru. Peristaltikspodnjem delu človeka mora biti vedno spodnjem delu človeka je stalna preobrahrana razgraditi, potem se iz razgrajene sVidimo, da sta zgoraj in spodaj res nasproko imamo v zgornjem delu, pri živčevju, včloveški glavi je kot proces smrti. Živčni sisprvih tednih življenja ta sistem izgubi sposvsaka celica, ki odmre na območju živčeizgraditi. Modrost narave omogoča, da jecelic, da jih kljub temu, da jih stalno zgubsrečamo še fenomen: če je zaradi nesrečlahko drugi del prevzame njihove funkcijemožganskih celic človek ne more.
Če pogledamo kri kot nosilko, centralni edoba krvničk kratka, toda človek lahko psrednjega človeka, saj v bistvu predstavljTudi v črevesju je nekaj podobnega. Iz njse nove. V črevesju je izgradnja in razgravelja, da se nagibajo k odmiranju in jih jepovečani prekrvavitvi možganov.
Če si to ogledamo v celoti, vidimo, da imprincipom sal, v spodnjem človeku s princeni strani navzgor in na drugi navzdol, imena od bistvenih osnov antropozofske fana sistem živčevja in čutil, z merkurialnimisulfuričnimi substancami pa na sistem prevedno združil dve stvari, na primer živčevčutimo, kar vidimo, slišimo, preide v živčesistemu. Sodijo pač skupaj, čeprav je menasprotuje. Prav tako je z odnosom pretvvsak proces pretvorbe povzroči gibanje, gibanje v organizmu ali zunanje gibanje zgibanje, v okončinah pa zunanje.


   18   19   20   21   22