Page 111 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 111

i mogli popiti v velikih količinah, temveč ker da nabere le en gram medu. Ta neverjetna od enega cveta k drugemu, nabira nektar  To je najbolj fino izoblikovan sladkor že na  želodčku za med in shranjen v o prekrasno kvaliteto: na eni strani avlja prav nasprotje tistega, kar se v starosti meljski in težki. Lahko razumemo, da je med edno je malo medu vsak dan, naredi nekaj na ohranjati etrsko telo prožno, mehko. pa ga ohranja prožnega. To je pomembna žave s spominom in sklerozo, zagotovo i žival, je za človeško telo lažje dosegljiv.
jčnimi lupinami?
jčne lupine. Zanimivo je, da živali to ine spet pojedo. Če hočemo kalcij približati ino. Katera rastlina vsebuje veliko kalcija? neralne substance. Hrastovo lubje je tisto, ki , da je v »Kalciju za izgradnjo številka 2«, ki stovo lubje. Živalski, rastlinski in mineralni  to je v »Kalciju za izgradnjo številka 1«.  hrastovem lubju.
 tlaku:
 tlaku, ki bi ga lahko imenovali tudi bolezen a srednji sistem v človeku in če vanj preveč šnega krča. Ta je lahko v mečih ali pri  se astralno telo nekako zaskoči in ne more , v mečih. Visok tlak je težko ozdraviti,  je, da so ljudje z visokim tlakom hitre jeze, utek, da so kot lonec s preveč pritiska. Toda imi procesi. Zaradi tega bi proti tej težavi magalo. Nizki je nekaj lažjega. Enostavno majhnih količinah lahko kaj storite za  sok, jih posušite ali naredite marmelado. Mi aku priporočil železov preparat v tekočem dvično žlezo.
olj navzoče pri kristalizaciji? Pod vplivom
a za vse kristalizacije je princip sal, kar  najdemo v kristalih koncentrat določenih
55


   109   110   111   112   113