Page 109 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 109

a primer. Za neko kronično bolezen pa je a določen čas. In potem opazujete. Če go spodbude opravil, lahko prenehate. pil trenutek, ko je treba stvar spet , menim, da je že treba poizkušati svoje meopatskih sredstvih ne bo zahteval, da su in na določen način. Bolje je večkratna ina.
dno na fizično telo, temveč na nivoju zličnih ravneh.
atska zdravila neomejen čas delovanja?
 D6 navzgor, je delež substance zelo bene nevarnosti ni, da se to pokvari. Pri o obstojne, na primer D1, D2, D3, mogoče anca lahko razgradi. Je pa odvisno od , ki je v zdravilu Impludo, starem trideset let, o je dal v ogenj in povsem jasno je prišel do sfor rad hitro oksidira, je v tem mediju, v ovanje. Ta Impludo je potem vzel kot li smislu manj delovalo.
ri katerih je treba upoštevati, da se  da jih hranimo leta dolgo. Mineralne ali  praktično uporabne neskončno dolgo. Če  in ta postane vlažen, se lahko pokvari, ne lenici in jo leta dolgo hranite. Vanjo To se pravi, da imate razen zdravila tudi anje potenc zaradi tega ni manjše.
zabljivosti:
mbum melitum clerum. V Nemčiji je a Plumbum melitum D12. To je zelo priporočil proti sklerozi. Vse težave s . Zanimivo je, da podpira osifikacijo,  starosti te sile strjevanja, ki naj bi šle v kosti, u. Na primer holesterin. Ta se nalaga na  potem nalaga še kalcij, ki tja tudi na sodi. In stane osteoporoza. Rudolf Steiner je želel o potencirani svinec. V zelo zapletenem ladkorjem. Med je mleko starosti. Rudolf eka enak pomen kot mleko za dojenčka." , da jeste med. Je neskončno dragocena
54


   107   108   109   110   111