Page 107 - Zwiauer - Antropozofska medicina
P. 107

bro in Luna, na koncu pa Saturnove sile. čnih planetov razgradnjo, ki se povečuje trani imamo sile izgradnje s podsončimi ugi, z nadsončnimi planeti, pa so v času ila. To so sile smrti. Kaj imamo pri Soncu? Tam , je sredina, srce kot centralni organ otoka v zvezi s pljuči, ki so nosilec procesa r? Ali naj nosim bakreno zapestnico?
poročil bakrovo kremo, saj baker daje ma: Steiner je evritmistom priporočal, da pri gle, da bi v stiku s kovinami razvijali in  želi nekaj narediti za svojo spretnost, lahko svetuje, da delajo z bakrom in s tem ne noge je neki antropozof priporočil vložke a za cirkulacijo krvi.
 prepletena z bakrenimi nitkami, v redu?
gne pojavljati vprašanje napetosti. Če je  bi bilo več kovin.
i in masažami z zelišči?
mbna. Enkratna uporaba neke zdravilne očam, da take kopeli delate na določen el z bakrom ob petkih, ko so sile Venere njo kvalitet dnevov v tednu, ki so pod sežemo.
i tudi škodujemo?
človek pomisliti tudi na to, da je lahko tiji "če ne koristi, tudi ne škoduje" zagotovo je. Človek sicer ne umre takoj, toda gotovo . Na primer rožmarin: spodbuja obtok krvi. lavo, mu ne bi priporočil vroče kopeli z di škodo.
meopatske preparate?
meopatskim doziranjem nekaj spodbudimo, tmično. Če lahko neki preparat človek en dan, je to zagotovo smiselno. Z izbranim  V akutnem primeru ne jemljemo večjih
53


   105   106   107   108   109